Descargar Escarabats en PDF de Jo Nesbo

Descargar Escarabats en PDF de Jo Nesbo año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Escarabats
 • Autor del libroJo Nesbo
 • Fecha de publicación: 24/1/2018
 • EditorialEDICIONS PROA S.A
 • Páginas del PDF: 460
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 42 páginas
 • ISBN: 9788475885742
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.25 de un máximo de 5
 • Votos: 119 
 • Descripción o resumen: Segona entrega del detectiu noruec Harry Hole en què s'endinsa en les profunditats del poder més brut i depravat.Quan troben l'ambaixador noruec mort en un bordell de Bangkok, l'inspector Harry Hole és enviat des d'Oslo per ajudar en la investigació del cas. Després d'haver resolt un cas d'assassinats en sèrie a Austràlia, el seu nom comença a ser conegut, Però un cop arriba a Tailàndia, Harry descobreix que aquest cas és molt més que un assassinat atzarós. Hi ha alguna cosa més, alguna cosa que s'amaga darrere les cortines, com els milers d'escarabats que corren pels terres de la ciutat, i surten quan menys els esperes. Per cada escarabat que es veu a l'habitació de l'hotel, n’hi ha centenars darrere les parets. Envoltat pel soroll del trànsit, les prostitutes, la brutícia, els expatriats, els fumadors d'opi i els pedòfils, Harry es passeja pels carrers de Bangkok tractant de reconstruir la història de la mort de l'ambaixador. Però de sobte sembla que ningú no vulgui que en Harry segueixi estirant el fil de les activitats dels diplomàtics noruecs establerts a Bangkok. Sembla que el govern noruec està més interessat a evitar un escàndol que no pas a resoldre els crims perpetrats.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - HTML - TXT - EPUB - PDF - WORD. Compresión disponible RPM - ZIP - RAR - GZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - ADrive - Mediafire - Torrent - MEGA - Gett - JustBeamit - Dropbox - Hostr

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Constanza Fernández
 • Fecha: 30/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del autor Jo Nesbo

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial EDICIONS PROA S.A

Otros libros en el idioma Catalán