Descargar Black-Rot en PDF de Ramon Bernat Mestres

Descargar Black-Rot en PDF de Ramon Bernat Mestres año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Black-Rot
 • Autor del libroRamon Bernat Mestres
 • Fecha de publicación: 20/4/2006
 • EditorialABADIA EDITORS
 • Páginas del PDF: 257
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • ISBN: 9788496292697
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.26 de un máximo de 5
 • Votos: 153 
 • Descripción o resumen: Black-rot El Noguer ès és una comarca plena de vinyes, la majoria dels seus habitants viuen del vi i dels seus derivats. El Black-rot, també conegut –err òniament- com Mildiu negre, és un par àsit que ataca greument els ceps des de la soca i va estenent-se inexorablement per totes les branques. Per ò al Noguer ès, actuen una altra mena de par àsits molt pitjors: l’ambició i l’ ànsia de poder són dues qualitats presents en gairebé tots els nogaresos. Una ambició que provocar à una s èrie d’assassinats, tan cruents i salvatges, que ni la mateixa Lady Macbeth hagués pogut imaginar. Entre assassinats, sordidesa i corrupció i de la m à del mateix Macbeth, príncep de Cumberland, -present en forma de lemes i manlleus als di àlegs en tota la novel·la-, els lectors emprendran un llarg i fascinant viatge pel món del vi, fins i tot aprendran a tastar-lo. I qui sap? Potser fins i tot arribaran a estimar-lo i odiar-lo ja que no tothom pot fer com Noé després del diluvi, és a dir: dedicar-se únicament i exclusivament a beure vi i contemplar el món, des de lluny i amb una sola perspectiva.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - DOC - RTF - EPUB - PDF - SNB - PRC - HTMLZ. Compresión disponible RAR - ZIP - BZ - TZO - LZMA
 • Servidores habilitados: FileHosting - MyUpload - Mediafire - Dropbox - Google Drive - MEGA - Torrent - FreakShare

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: María Fernanda Ferrer
 • Fecha: 24/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.92 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del año 2006

Otros libros del autor Ramon Bernat Mestres

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial ABADIA EDITORS