Descargar La Mort d Amalia Sacerdote en PDF de Andrea Camilleri

Descargar La Mort d Amalia Sacerdote en PDF de Andrea Camilleri año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Mort d Amalia Sacerdote
 • Autor del libroAndrea Camilleri
 • Fecha de publicación: 15/10/2008
 • EditorialRBA LIBROS
 • Páginas del PDF: 192
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • ISBN: 9788498673609
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 59 
 • Descripción o resumen: Michele Caruso, director de la RAI a Palerm, tracta d impedir que l auto de processament de Manlio Caputo, fill del líder de l esquerra siciliana i acusat de l homicidi de la seva n òvia Amalia Sacerdote, filla al seu torn d un destacat diputat del partit rival, obri l informatiu regional de la tarda: «Aquesta hist òria és perillosa per a tots, també per a qui ha de donar la notícia. » El cas és que «una pura i simple notícia de successos » a Sicília no és pura ni simple. Aquí, la política, la màfia i la família composen una xarxa tan s òlida que fins i tot la justícia i el periodisme els dos escenaris en qu è transcorre aquesta novel"la magistral estan al seu servei. Aquí, uns i altres es confabulen no per trobar la verdad sinó per amagar-la. La mort d Amalia Sacerdote no és només una novel"la sobre la corrupció política, sinó que també parla de la fidelitat a l ordre establert els titelles de la televisió, la farsa dels advocats, els ardits del fiscal, la desaparició de les proves, el misteriós amant d Amalia& i, per descomptat, el preu desorbitat que té negar-se a desviar l atenció.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - JPG - PDF - TXT - FB2 - EPUB. Compresión disponible ZIP - BZ2 - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - FileNurse - JumpShare - Torrent - MEGA - Google Drive - SendGB - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Aaron Soler
 • Fecha: 15/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.74 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros de la editorial RBA LIBROS

Otros libros del autor Andrea Camilleri