Descargar Carrer Berlin, 109 en PDF de Susana Vallejo

Descargar Carrer Berlin, 109 en PDF de Susana Vallejo año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Carrer Berlin, 109
 • Autor del libroSusana Vallejo
 • Fecha de publicación: 5/10/2013
 • EditorialPLAZA & JANES EDITORES
 • Páginas del PDF: 320
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • ISBN: 9788401388705
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.8 de un máximo de 5
 • Votos: 199 
 • Descripción o resumen: Al carrer Berlín hi ha un edifici corrent. És un bloc de veïns situat en ple Eixample barceloní. Hi viuen un colombià, una prostituta de luxe, una parella davis, una mare separada amb dos fills i un oficinista solter. Ah, també hi ha un fantasma: làvia malhumorada que ocupava lúltim pis, que va morir fa mesos però ningú no se nha adonat. De manera que vaga dun pis a laltre espiant les vides dels veïns.Tot seria normal i a ningú res no hauria cridat latenció si no fos que en Gerard, un policia de baixa indefinida, no hagués rebut una trucada den Pep, el seu antic company, dos dies abans de ser assassinat. A la bústia de veu den Gerard hi van quedar enregistrades aquestes paraules: «He de parlar-te duna cosa que he descobert al carrer Berlín, al 109». Atret per lenigma i desitjós de venjar la mort del seu amic i, per què no dir-ho, sense res més interessant a fer, decideix deixar-se caure per allà.Mai no hauria imaginat que la recerca de lassassí den Pep havia destar envoltada de tants misteris. Tants com veïns hi ha a ledifici, ja que cada un dells amaga un secret que canviarà la vida dels altres per sempre més.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - DOC - WORD - EPUB - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - RAR - BZ2 - TAR.Z
 • Servidores habilitados: Hotfile - JumpShare - JustBeamit - Mediafire - Dropbox - Google Drive - MEGA - BitShare - FreakShare - Torrent

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Dídac Segura
 • Fecha: 11/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.89 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial PLAZA & JANES EDITORES

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2013

Otros libros del género o colección Novela Negra