Descargar L Altra Mecanògrafa en PDF de Suzanne Rindell

Descargar L Altra Mecanògrafa en PDF de Suzanne Rindell año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Altra Mecanògrafa
 • Autor del libroSuzanne Rindell
 • Fecha de publicación: 8/12/2013
 • EditorialPLAZA & JANES EDITORES
 • Páginas del PDF: 352
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • ISBN: 9788401388699
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.91 de un máximo de 5
 • Votos: 109 
 • Descripción o resumen: El 1922, la jornada laboral a la comissaria del districte del Lower East Side, a Nova York, transcorre al ritme que imposa la nova llei que prohibeix la producció, la venda i el transport de begudes alcohòliques.La feina es va acumulant però la Rose Baker no es queixa: és mecanògrafa de professió i la seva tasca consisteix a escoltar i reproduir fidelment les paraules dels delinqüents que desfilen cada dia per la comissaria. Robatoris, suborns i delictes de sang són el pa de cada dia, així doncs, la mecanògrafa sembla una dona difícil dimpressionar, però tot canvia el matí que lOdalie entra a formar part del seu equip. Mentre que la Rose porta els cabells castanys discretament recollits, lOdalie satreveix a anar pentinada a la garçonne, a fumar i a sovintejar els millors restaurants sense preocupar-se pel compte. Té una mirada que fascina homes i dones, i la Rose cau a la seva xarxa i viu amb ella els plaers ocults que la ciutat de Nova York reserva a qui sap gaudir del que és bo.Què és mentida i què és veritat en la vida de lOdalie? Haurem de llegir fins a la darrera pàgina per arribar a entendre un joc pervers, deutor de la novel·la negra i del millor cinema, que el talent de Suzanne Rindell converteix en literatura amb majúscules.«Més val no començar a llegir aquesta novel·la abans danar a dormir... Tarrisques a passar la nit en blanc.»Alice LaPlante, New York Times
 • Otros formatos de descarga disponibles: GIF - PDF - TXT - HTM - WORD - EPUB - DOC. Compresión disponible RAR - ZIP - LHA
 • Servidores habilitados: Google Drive - Copiapop - Torrent - Dropbox - Mediafire - MEGA

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Julia Sánchez Jiménez
 • Fecha: 8/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.21 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2013