Descargar Un Rellotge per cor en PDF de Peter Swanson

Descargar Un Rellotge per cor en PDF de Peter Swanson año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Un Rellotge per cor
 • Autor del libroPeter Swanson
 • Fecha de publicación: 15/1/2014
 • EditorialAMSTERDAM LLIBRES
 • Páginas del PDF: 304
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • ISBN: 9788415645566
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.49 de un máximo de 5
 • Votos: 99 
 • Descripción o resumen: Un thriller addictiu de ritme imparable. Una espiral de suspens asfixiant que et manté aferrat a la lectura fins al seu elèctric final. En George és el comptable d’una revista literària d’èxit, una feina perfecta per a algú amb interès per la literatura però cap talent literari. També és algú encara bojament enamorat del seu primer amor de joventut, la Liana, la noia que li va trencar el cor quan va fingir un suïcidi per esfumar-se de la universitat. Per això, quan la Liana reapareix a la seva vida per demanar-li un favor, en George no sap negar-s’hi. Però no és un favor qualsevol: la Liana vol que torni, de part seva, el mig milió de dòlars que ella ha robat al seu examant, un magnat sense escrúpols que no vol els diners, només busca venjança. Una història de suspens que ens transportarà a l’interior del cor d’en George i a les mentides de la insaciable Liana. Un còctel Molotov que s’embolica sorprenentment pàgina a pàgina i que apunta a una tragèdia inevitable. «Encara hi havia una part d’en George que volia creure que la Liana era innocent, que no era darrere del robatori i l’assassinat. Ho volia creure, no perquè no pensés que no n’era capaç, sinó perquè volia creure que no l’havia utilitzat per als seus propòsits.»
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible TZ - LHA - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - SendSpace - Openload - Mediafire - FreakShare - Google Drive - WeTransfer - Torrent - MEGA - SendGB

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: María de Jesús Sánchez López
 • Fecha: 26/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.95 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial AMSTERDAM LLIBRES

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros del año 2014

Otros libros del autor Peter Swanson