Descargar Galveston (Catalan) en PDF de Nic Pizzolatto

Descargar Galveston (Catalan) en PDF de Nic Pizzolatto año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Galveston (Catalan)
 • Autor del libroNic Pizzolatto
 • Fecha de publicación: 24/7/2014
 • EditorialSALAMANDRA
 • Páginas del PDF: 288
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • ISBN: 9788416310012
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.91 de un máximo de 5
 • Votos: 181 
 • Descripción o resumen: Alt, fort, amb barba i cabells llargs, barret d’ala ampla i botes de cowboy, el texà Roy Cady fa molts anys que exerceix de sicari a Nova Orleans. En Roy és un home tranquil, comprensiu, capaç de trobar la part filosòfica de les coses, tot i que quan cal també sap ser implacable. La seva vida, però, canvia radicalment el dia que li diagnostiquen un càncer. De sobte, la realitat adquireix una nova dimensió. Com que sospita que el seu cap, el gran extorsionador Stan Ptitko, es vol desempallegar d’ell, en Roy s’allibera de tot el que el lligava i emprèn una fugida frenètica cap a un horitzó desconegut, on troba per atzar una jove desemparada que li oferirà, potser, l’ocasió de donar un sentit nou a la seva existència. Nic Pizzolatto —creador de la sèrie True Detective— debuta de manera brillant com a novel·lista amb un relat alhora sòrdid i poètic, violent i líric, salvatge i commovedor. Galveston suposa un pas endavant que trenca els motlles del gènere amb una història trepidant ambientada en paisatges desolats i protagonitzada per personatges que fugen, malgrat que saben que estan condemnats; antiherois que ho han perdut absolutament tot excepte la dignitat. Senzillament, una novel·la magistral que transcendeix el gènere policíac.
 • Otros formatos de descarga disponibles: OEB - TXT - DOC - PDF - WORD - EPUB. Compresión disponible AZW3 - LHA - RAR - ZIP - GZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - Gett - FileHosting - Google Drive - MEGA - Torrent - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Adriana Rios
 • Fecha: 13/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.25 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial SALAMANDRA