Descargar L Entrega (Catalan) en PDF de Dennis Lehane

Descargar L Entrega (Catalan) en PDF de Dennis Lehane año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Entrega (Catalan)
 • Autor del libroDennis Lehane
 • Fecha de publicación: 11/9/2014
 • EditorialSALAMANDRA
 • Páginas del PDF: 192
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • ISBN: 9788416310005
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.17 de un máximo de 5
 • Votos: 95 
 • Descripción o resumen: En Bob Saginowski fa vint anys que treballa a la barra del Cousin Marv’s, un bar de clients fidels situat en un barri obrer de Boston que la màfia local fa servir com a punt de trobada per als seus negocis. Silenciós i solitari, en Bob va cada matí a l’església de Saint Dominic a buscar respostes als seus problemes de fe. Dos dies després de Nadal, la seva vida fa un gir inesperat quan, de tornada cap a casa, salva d’un cubell d’escombraries un cadell maltractat i coneix la Nadia, una dona sensible amb una cicatriu enigmàtica al coll. Aquella doble descoberta, però, és només el preludi d’un seguit de fets decisius: el bar pateix un atracament, l’inspector Evandro Torres investiga l’assumpte i les bandes rivals entren en acció. Però el pitjor de tot és, sens dubte, l’aparició de l’Eric Deeds, un exconvicte psicòpata que reclama la propietat tant del gos com de la Nadia, cosa que en Bob no li pensa permetre. Així, el que havia començat com un conte de Nadal de mica en mica es va tornant un malson violent. Dennis Lehane torna als indrets de Mystic River amb una novel•la concisa i plena de suc, una altra lliçó narrativa que beu de la millor tradició del gènere negre als Estats Units. L’entrega s’ha portat al cinema amb guió del mateix Lehane i és l’última pel•lícula en què va actuar el recordat James Gandolfini.
 • Otros formatos de descarga disponibles: FB2 - TXT - EPUB - MobiPocket - WORD - RB - DOC - PDF. Compresión disponible RAR - ARC - CBZ - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Torrent - Mediafire - 1fichier - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Joaquín Mateu
 • Fecha: 18/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.64 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Dennis Lehane

Otros libros de la editorial SALAMANDRA

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros en el idioma Catalán