Descargar Morts Prescindibles en PDF de Michael Hjorth

Descargar Morts Prescindibles en PDF de Michael Hjorth año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Morts Prescindibles
 • Autor del libroMichael Hjorth
 • Fecha de publicación: 11/12/2018
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • Páginas del PDF: 572
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 53 páginas
 • ISBN: 9788466422062
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.07 de un máximo de 5
 • Votos: 138 
 • Descripción o resumen: El tercer cas de Sebastian Bergman, el psicòleg criminal més brillant, atractiu i insuportable que ha donat el gènere negre.A les muntanyes de Jämtland dues dones fan un descobriment macabre: sis cadàvers sepultats en una mateixa fossa, morts d?un tret al cap. No hi ha testimonis, no hi ha pistes i la identitat de les víctimes és un enigma. L?equip de Torkel Höglund arriba al lloc dels fets per fer-se càrrec de la investigació. Però descobreixen que el cas és un trencaclosques molt més complex del que s?havien imaginat. Sis morts apunten a un assassí múltiple, i a Suècia el gran expert sobre aquest tipus de criminals és en Sebastian Bergman. No obstant això, quan en Bergman comença a aprofundir en les pistes i aconsegueix estirar el fil, els serveis secrets apareixen per arxivar el cas. Morts prescindiblesés l?apassionant tercera entrega de la sèrie que arrasa a Europa, amb més de dos milions de lectors àvids de casos trepidants i liderats a contracor per un personatge inigualable: en Sebastian Bergman. No te la pots perdre.   «Cada capítol, traçat com si fos un episodi d?una sèrie, acaba de manera que el lector vol devorar el següent». MARIONA FERRER,ARA «Una novel·la excel·lent que reforça el lideratge del thriller suec». RAMON VENTURA,ELPERIÓDICO ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - PDF - EPUB - OEB - WORD. Compresión disponible ZIP - BZ - TAR.BZ - RAR - BZ2
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - Copiapop - Dropbox - FileServe - MEGA - Torrent

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Mariana Yanez
 • Fecha: 13/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.4 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Michael Hjorth

Otros libros del género o colección Novela Negra