Descargar La Substancia del mal en PDF de Luca D Andrea

Descargar La Substancia del mal en PDF de Luca D Andrea año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Substancia del mal
 • Autor del libroLuca D Andrea
 • Fecha de publicación: 6/2/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • Páginas del PDF: 464
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 53 páginas
 • ISBN: 9788416430598
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.38 de un máximo de 5
 • Votos: 166 
 • Descripción o resumen: Elthrillerliterari de l'any. No devoraràs aquest llibre, el llibre et devorarà. L'any 1985, durant una terrible tempesta, en Kurt Schaltzmann, en Markus Baumgartner i la seva germana Evi són brutalment assassinats al Bletterbach, un enorme congost tirolès els fòssils del qual expliquen la història del món. Al cap de trenta anys, en Jeremiah Salinger, un do cumentalista nord-americà que fa poc s'ha instal·lat a la zona amb la seva dona Annelise i la seva filla petita, s'obsessiona amb aquest cas sense resoldre. Tota la gent que l'envolta, començant pel seu sogre, en Werner, exdirector d'Ajuda Alpina i un dels homes que va descobrir els cossos mutilats, i acabant per la mateixa Annelise, són sospitosos del crim d'alguna manera i cap d'ells no vol remoure el passat. Tanmateix, és com si aquell esdeveniment tan sagnant arrossegués una maledicció que hagués despertat alguna cosa espantosa al Bletterbach, tan antiga com la mateixa Terra, que la gent donava per desapareguda. Podrà en Salinger descobrir la veritat i sobreviure-hi? Ressenyes: «Elthrilleritalià que tothom vol publicar.» IlPost «Amb la força d'una allau pròpia de les muntanyes del Tirol, elthriller...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - EPUB - RB - TXT - LRF - LIT - DOC. Compresión disponible Z - RAR - BZ2 - ZIP - EML
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - Mediafire - Dropbox - MEGA - JumpShare - JustBeamit - DivShare

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Nazaret García Martínez
 • Fecha: 9/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.18 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS