Descargar Un Home cau en PDF de Jordi Baste

Descargar Un Home cau en PDF de Jordi Baste año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Un Home cau
 • Autor del libroJordi Baste
 • Fecha de publicación: 21/3/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • Páginas del PDF: 288
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 32 páginas
 • ISBN: 9788416430611
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 166 
 • Descripción o resumen: El periodista Jordi Basté, conjuntament amb l'escriptor Marc Artigau, ens presenten el cas del detectiu privat Albert Martínez, un investigador barcelonès molt especial, gastrònom i seductor, que ha d'esclarir les causes de la desaparició d'un home al Port Olímpic i s'endinsa en la fosca historia d'una família de l'alta burgesia. Una nit de primavera, mentre el detectiu privat Albert Martínez sopa a tocar de la Barceloneta amb un antic amic de la universitat, és testimoni d'una escena inquietant: comença a fosquejar quan veu que dos homes s'apropen a l'espigó, a la zona més perillosa, mentre parlen i gesticulen com si discutissin. Al cap d'una estona només en torna un. Així comença l'apassionant recerca que el conduirà a descobrir els secrets més foscos d'una família adinerada i influent. Amb una trama cent per cent efectiva i un detectiu amb una personalitat ben singular, ens endinsem en una història tan original com ho és la Barcelona gastronòmica, nocturna i oculta en la qual es desenvolupa. Una novel·la intel·ligent que atrapa al lector amb una pregunta des de la primera pàgina: Què va passar aquella nit al Port Olímpic?
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - DjVu - EPUB - TXT - ODT - PDF - BMP - WORD - AZW. Compresión disponible ALZ - RAR - ZIP - RZ
 • Servidores habilitados: FileNurse - SendSpace - Dropbox - Mediafire - Torrent - Zippyshare - MEGA - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Felipe Del pozo
 • Fecha: 11/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del género o colección Novela Negra

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS