Descargar Et Donaré tot Això (Premi Planeta 2016) en PDF de Dolores Redondo

Descargar Et Donaré tot Això (Premi Planeta 2016) en PDF de Dolores Redondo año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Et Donaré tot Això (Premi Planeta 2016)
 • Autor del libroDolores Redondo
 • Fecha de publicación: 5/9/2018
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • Páginas del PDF: 628
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 73 páginas
 • ISBN: 9788466421997
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.41 de un máximo de 5
 • Votos: 158 
 • Descripción o resumen: Una mort inesperada. Un obscur secret familiar. La recerca de la veritat al cor d'una terra llegendària.A l’escenari majestuós de la Ribeira Sacra, l’Álvaro té un accident que acabarà amb la seva vida. Quan en Manuel, el seu marit, arriba a Galícia per reconèixer el cadàver, descobreix que la investigació sobre el cas s’ha tancat massa ràpid. El rebuig per part de la seva poderosa família política, els Muñiz de Dávila, l’impulsa a fugir, però el reté l’al·legat contra la impunitat que en Nogueira, un guàrdia civil jubilat, esgrimeix contra la família de l’Álvaro, nobles que es gronxen en els seus privilegis, i la sospita que aquesta no és la primera mort del seu entorn que s’ha emmascarat com a accidental. En Lucas, un sacerdot amic de la infància de l’Álvaro, s’uneix a en Manuel i a en Nogueira en la reconstrucció de la vida secreta de qui creien conèixer bé.La inesperada amistat d’aquests tres homes sense cap afi nitat aparent ajuda en Manuel a navegar entre l’amor per qui va ser el seu marit i el turment d’haver viscut d’esquena a la realitat, blindat rere la quimera del seu món d’escriptor. Començarà així la recerca de la veritat, en un lloc de fortes creences i costums arrelats en què la lògica mai no acaba de lligar tots els caps.«Els trucs a la porta van sonar autoritaris....
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - RB - EPUB - TXT - DOC - PDF - WORD. Compresión disponible DMG - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - MEGA - Torrent - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Bruno Recio
 • Fecha: 21/4/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.62 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Dolores Redondo

Otros libros del género o colección Novela Negra