Descargar Drecera al Paradis en PDF de Teresa Solana

Descargar Drecera al Paradis en PDF de Teresa Solana año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Drecera al Paradis
 • Autor del libroTeresa Solana
 • Fecha de publicación: 1/11/2011
 • EditorialLABUTXACA
 • Páginas del PDF: 288
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • ISBN: 9788499303703
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • Valoración del libro: 4.46 de un máximo de 5
 • Votos: 187 
 • Descripción o resumen: Marina Dolç, una coneguda escriptora de best-sellers, és assassinada a l'hotel Ritz de Barcelona en les mateixes circumstàncies que la protagonista de la novel·la amb la qual acaba de guanyar un important premi. Aquella mateixa nit els Mossos s'afanyen a detenir el qui sembla el principal sospitós, l'Amadeu Cabestany, un escriptor torturat i frustrat que ha quedat finalista, però que només compta amb un curiós testimoni de càrrec: un traductor absent amb greus problemes de consciència. L'agent de l'Amadeu, però, està resolta a demostrar la innocència del seu representat i per això demanarà ajut al Borja i l'Eduard, dos germans bessons que han fet de la picaresca el seu ofici i que de tant en tant fan de detectius improvisats al servei de les classes altes. Peixos fora de l'aigua, les delicades situacions que viuran en el si de la societat literària barcelonina els obligaran a desplegar tot el seu enginy per resoldre un cas que paulatinament es va complicant.Despietada i divertida, Drecera al paradís és una sàtira sobre el món literari. Com ja va fer a Un crim imperfecte, Teresa Solana combina l'humor i la novel·la negra per dibuixar un retrat crític de la societat contemporània, en aquest cas amb els escriptors com a protagonistes. 
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - DOC - WORD - TXT. Compresión disponible CAB - RAR - ZIP - ARJ
 • Servidores habilitados: MEGA - JumpShare - Torrent - Dropbox - Mediafire - FreakShare - MyUpload - Gett - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Esteban Gar
 • Fecha: 4/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.76 de un máximo de 5
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2011